دوره آموزشی آیلتس

دوره آموزشی آنلاین آیلتس

دوره آموزشی آیلتس غیر حضوری

کلاس آنلاین آیلتس

دوره فشرده آیلتس
آدرس

تهران - خیابان فرشته - کوچه هستی

Location
تلفن

021 22848043

Location

تکنیک های رایتینگ آزمون آیلتس برای تقویت مهارت نوشتاری

تکنیک های رایتینگ آزمون آیلتس برای تقویت مهارت نوشتاری

تکنیک های رایتینگ آزمون آیلتس برای تقویت مهارت نوشتاری

3089

1 نظر

تکنیک های رایتینگ آیلتس

در این مقاله به شرح نکات و تکنیک هایی که می تواند در بالا بردن نمره ی رایتینگ آزمون آیلتس و تقویت مهارت نوشتاری شما کمک کند خواهیم پرداخت. رعایت این نکات تأثیر بسزایی در موفقیت شما در آزمون رایتینگ آیلتس خواهد داشت.

  همانطور که می دانید، رایتینگ آیلتس در هر دو آزمون آکادمیک و جنرال دارای دو بخش Writing Task 1 و Writing Task 2 می باشد. یکی از تفاوتهای آزمون آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال، بخش Writing Task 1 است ولی در بخش Writing Task 2  هیچ تفاوتی ندارند. برای آشنایی کامل با بخش رایتینگ آزمون آیلتس می توانید به مقاله رایتینگ آیلتس مراجعه کنید.

 

تکنیک های Task 1 رایتینگ آیلتس جنرال

در بخش تسک 1 رایتینگ آزمون آیلتس جنرال، باید نامه ای به صورت رسمی یا غیر رسمی به شخصی بنویسید.

شما برای نوشتن این نامه 20 دقیقه زمان دارید و می بایست از حداقل 150 کلمه استفاده کنید. در واقع از آنجا که کل زمان آزمون رایتینگ 60 دقیقه است، توصیه می شود حداکثر 20 دقیقه از زمان خود را به Task 1 اختصاص دهید.

 ارزش نمره  Task 2 ، دو برابر نمره Task 1 است. با این حال برخی از داوطلبان وقت کافی برای کامل کردن Task 2 در نظر نمی گیرند. با توجه به اینکه Task2 دشوار تر است و ذهن شما را بیشتر خسته خواهد کرد، بهترین کار این است که ابتدا به سراغ  Task2 بروید.

 برای انجام Task2 در هر دو آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال، 40 دقیقه زمان در نظر بگیرید و سپس 20 دقیقه باقی مانده را به Task 1 اختصاص دهید. هرگز زمان را برای چک نویس و پاک نویس کردن جواب های خود هدر ندهید. از مداد نرم HB استفاده کنید و هرجایی که نیاز به ویرایش مجدد داشت، متن را تصحیح کنید.

 

برای نوشتن یک نامه خوب در آزمون رایتینگ تسک 1 آیلتس جنرال موارد زیر را در نظر داشته باشید :

با توجه به موضوع و مخاطب نامه، لحن نامه نگاری شما مشخص خواهد شد.

نامه رسمی: ( Formal )  برای نامه نگاری با شخصی که تا به حال او را ندیده اید.

نامه نیمه رسمی ( semi formal ) : برای نامه نگاری با شخصی است که او را می شناسید اما دوست و اعضای خانواده شما نیست.

نامه غیر رسمی یا دوستانه ( informal ) : برای نامه نگاری با دوستان نزدیک و یا اعضای خانواده می باشد.

 اگر از لحن نامه ی خود مطمئن نیستید، ترجیحا نامه را به فرم رسمی یا فرمال بنویسید.

 

 هدف از نوشتن نامه شامل موارد زیر می تواند باشد :

درخواست اطلاعات ( Ask for information )

دادن اطلاعات ( respond to a request for information )

شکایت کردن to make a complaint ) (

عذرخواهی یا تشکر کردن از کسی  ( to make an apology or thank someone )

پس از اینکه سؤال را با دقت خواندید و لحن و هدف نامه را مشخص کردید، با استفاده از ایده های خود به سرعت شروع به نوشتن آن کنید.

سعی کنید از جملات با ساختار پیچیده استفاده کنید. این کار شانس شما را برای گرفتن نمره 6 و بالاتر افزایش می دهد.

 

هر نامه معمولا دارای هفت بخش است. این هفت بخش عبارتند از :

Salutation : در این بخش از نامه که بخش ابتدایی نامه است شما به مخاطب خود اشاره می کنید.

Introduction : در این بخش به مقدمه نامه می پردازید.

Information : در این بخش به توضیح و پشتیبانی از مواردی که در مقدمه آورده اید می پردازید .

Request : بخش چهارم نامه، اختیاری است و در صورت داشتن درخواستی از مخاطب خود آن درخواست را بیان می کنید.

 Concluding phrase ( Closing ): در این بخش از نامه مجددا به مخاطب خود اشاره و جملاتی را مانند تشکر بابت پاسخ به این نامه بیان می کنید.

Sign off phrase : این بخش قسمت پایانی نامه را شامل می شود و جملات خداحافظی را می نویسید.

Sign off : و در آخرین سطر با یک امضا نامه را به اتمام می رسانید.

 

رایتینگ Task 1 آزمون آیلتس آکادمیک :

در بخش رایتینگ تسک 1 آزمون آیلتس آکادمیک، از شما خواسته می شود اطلاعاتی را که از یک یا چند منبع تصویری که در اختیارتان قرار می گیرد را در حداقل 150 کلمه و در مدت زمان حداکثر 20 دقیقه توصیف کنید.

این منابع تصویری شامل انواع مختلفی از نمودار و جدول و شکل هستند که آشنایی با آنها از ضروریات رایتینگ تسک 1 آکادمیک است. به طور کلی این منابع را که ممکن است با یکی یا مجموعه ای از آنها مواجه شوید شامل 6 دسته زیر می باشند. توضیحات کامل در مقاله رایتینگ آیلتس در اختیار شما قرار داده شده است.

Line graph : نمودار خطی

Pie chart : نمودار دایره ای

Bar chart : نمودار میله ای

Table : جدول

Process : فرآیند

Comparison : مقایسه

 

تکنیک های رایتینگ TASK 1 آیلتس آکادمیک

 سعی کنید از لغات و ساختارهای گرامری متنوع استفاده کنید. سعی کنید از جملات با ساختار پیچیده استفاده کنید. این کار شانس شما را برای گرفتن نمره 6 و بالاتر افزایش می دهد.

 لیستی از کلمات مفید و کاربردی تهیه کنید تا از تکرار بیش از حد یک لغت و به کاربردن جملات ساده، دوری کرده باشید. هر چه دایره لغات وسیع تری داشته باشید احتمال افزایش نمره ی شما نیز بیشتر خواهد شد.

● با تمرین کردن می توانید تسلط بیشتری روی نحوه پاسخ دهی به این آزمون پیدا کنید و شانس موفقیت شما بیشتر خواهد شد.

 نمونه سؤالات رایتینگ را تهیه و مرتب خود را محک بزنید.

 سعی کنید سرعت عمل خود را بالا ببرید تا در زمان 60 دقیقه، به هر دو بخش آزمون رایتینگ جواب کافی داده باشید.

 ارزش نمره  Task 2 ، دو برابر نمره Task 1 است. با این حال برخی از داوطلبان وقت کافی برای کامل کردن Task 2 در نظر نمی گیرند. با توجه به اینکه Task2 دشوار تر است و ذهن شما را بیشتر خسته خواهد کرد، بهترین کار این است که ابتدا به سراغ  Task2 بروید.

 برای انجام Task2 در هر دو آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال، 40 دقیقه زمان در نظر بگیرید و سپس 20 دقیقه باقی مانده را به Task 1 اختصاص دهید. هرگز زمان را برای چک نویس و پاک نویس کردن جواب های خود هدر ندهید. از مداد نرم HB استفاده کنید و هرجایی که نیاز به ویرایش مجدد داشت، متن را تصحیح کنید.

 شما با داشتن دانش کافی در زبان انگلیسی، باز هم به کمک یک متخصص احتیاج دارید تا با مفاهیم اصلی رایتینگ آشنا شوید و با تمرین هر چه بیشتر مهارت خود را در این بخش افزایش دهید. حتی اگر به اصول نگارش رایتینگ نیز آشنایی داشته باشید، از یک متخصص کمک بگیرید تا رایتینگ های شما را تصحیح کند و ایرادات احتمالی را گوشزد و در برطرف کردن آنها با توجه به معیارهای ارزیابی رایتینگ آیلتس ( دامنه و دقت گرامری، منبع واژگان، انسجام و پیوستگی، پاسخگویی کامل به پرسش ها ) کمک کند.

 

تکنیک های رایتینگ تسک 2 آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال

همانطور که می دانید رایتینگ تسک ۲ در آزمون های آیلتس آکادمیک و جنرال یکسان هستند و دارای تفاوتی جزئی در نحوه تصحیح و نمره دهی می باشد. در بخش دوم رایتینگ ( Writing Task 2 ) از شما خواسته می شود که در قالب یک انشا و مقاله، دیدگاه یا نظر خود را در مورد بررسی یک مشکل یا مسئله و یا تحلیل یک موضوع، با ارائه دلایل موافقت یا مخالفت خود در حداقل ۲۵۰ کلمه و در مدت زمان حداکثر ۴۰ دقیقه بیان کنید.

 شما می بایست هر دو تسک را تکمیل نمایید. اگر یکی از دو تسک را انجام ندهید ، نمره شما به شدت کم می شود.

 باید تمرین کنید تا هر دو تسک را طی یک ساعت انجام دهید.

 ارزش نمره  Task 2 ، دو برابر نمره Task 1 است. با این حال برخی از داوطلبان وقت کافی برای کامل کردن Task 2 در نظر نمی گیرند. با توجه به اینکه Task2 دشوار تر است و ذهن شما را بیشتر خسته خواهد کرد، بهترین کار این است که ابتدا به سراغ  Task2 بروید.

 برای افزایش دایره واژگانی خود می بایست یک دیکشنری خوب تهیه کنید.

● اگر در صورت سؤال با اصطلاح to what extent مواجه شدید، در این صورت بهتر است با بررسی هر دو طرف موضوع، نظر موافق و یا مخالف خود را به صورت نسبی بیان کنیم و نه مطلق.

 ممکن است سؤال به گونه ای باشد که برای برای پاسخ دادن نتوانید خود را در شرایط سؤال قرار دهید. مثلا در مورد سبک زندگی در جوامع غربی که شما آشنایی چندانی با این موضوع نداشته اید. اهمیت پاسخ های شما به سؤالات در این است که از لحاظ گرامری به صورت کاملا صحیح و از نظر واژگان دارای وسعت باشد و با دایره لغات مناسب مقاله ی خود را نوشته باشید و مهم نیست که جواب های شما به لحاظ واقعی بودن، درست باشد.

 تولید ایده در تسک دو آیلتس یکی از اصلی ترین دغدغه های فکری داوطلبان است. یکی از راه های تولید ایده این است که 10 موضوع رایج و پرتکرار در آزمون های آیلتس را مطالعه کرده و کلمات مربوط به آنها را یاد بگیرید. کلمه‌ی کلیدی را پیدا کنید و سپس تمام ایده‌هایی که به ذهنتان می رسد را بگویید.

 یکی از بهترین روشها برای تولید ایده این است که یک مفهوم کلی از سؤال را در وسط برگه ای بنویسید و سپس کلمات، اصطلاحات و مفهوم های جزئی و مرتبط با مفهوم اصلی را مانند یک شبکه در اطراف آن قرار دهید. این روش به روش نقشه ذهنی معروف است.

● روشی دیگر که بیشتر داوطلبان از آن استفاده می کنند و شاید مؤثرترین و سریع ترین راه تولید ایده باشد، روش 5 سؤالی است. در این روش از سؤالات  who , what , why , where , how استفاده و ایده های ذهنی خود را بیان میکنیم. این روش زمانی کارایی دارد که از قبل در مورد موضوع اطلاعاتی داشته باشید.

 ساختار های نوشتن متون رسمی را به دقت رعایت کنید و تمام تلاش خود را بکار گیرید تا از نوشتار غیر رسمی استفاده نکنید.

 

1 نظر ارسال شده

autor
علی علایی

شنبه 27 اردیبهشت 1399

سلام میخواستم بودم به چه شکل میتوانم شرکت کنم در کلاسهای شما،

شما هم نظر خود را بنویسید