دوره آموزشی آیلتس

دوره آموزشی آنلاین آیلتس

دوره آموزشی آیلتس غیر حضوری

کلاس آنلاین آیلتس

دوره فشرده آیلتس
آدرس

تهران - خیابان فرشته - کوچه هستی

Location
تلفن

021 22848043

Location

تکنیک های اسپیکینگ آزمون آیلتس برای تقویت مهارت گفتاری

تکنیک های اسپیکینگ آزمون آیلتس برای تقویت مهارت گفتاری

تکنیک های اسپیکینگ آزمون آیلتس برای تقویت مهارت گفتاری

1627

0 نظر

تکنیک های اسپیکینگ آزمون آیلتس

در این مقاله به شرح نکات و تکنیک هایی که می تواند در بالا بردن نمره ی اسپیکینگ آزمون آیلتس شما کمک کند خواهیم پرداخت. رعایت این نکات تأثیر بسزایی در موفقیت شما در آزمون اسپیکینگ آیلتس خواهد داشت. آزمون اسپیکینگ در عین حال که یکی از ساده ترین بخش های آزمون آیلتس به نظر می رسد، در واقع تمام توانایی های شما را در دانش زبان انگلیسی نشان می دهد و آزمونگر با توجه به معیارهای نمره دهی برای اسپیکینگ، نمره ی شما را اعلام میکند. این معیارها شامل چهار معیار اصلی می شوند که هر کدام با توجه به قدرت و توانایی که ممتحن در شما مشاهده می نماید، نمره ای را به خود اختصاص داده و در نهایت با نظر وی نمره ی نهایی شما مشخص می گردد. 

مهارت گفتاری یا اسپیکینگ آزمون آیلتس توانایی شما را در صحبت کردن به زبان انگلیسی در گفتگوی رو در رو با آزمونگر مورد ارزیابی قرار می دهد. همانطور که می دانید آزمون مهارت گفتاری یا اسپیکینگ در یک روز مجزا از روز سه مهارت دیگر یعنی رایتینگ، ریدینگ و لیسنینگ برگزار می گردد. آزمون بخش اسپیکینگ کوتاه ترین بخش آزمون آیلتس است که زمانی در حدود 11 تا 14 دقیقه را به خود اختصاص می دهد و دارای سه بخش است. برای آشنایی کامل با بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس می توانید به مقاله اسپیکینگ آیلتس مراجعه کنید.

همانطور که گفته شد، ممتحن آزمون اسپیکینگ آیلتس با توجه به چهار معیار اصلی که توسط سازمان آیلتس تعریف شده است، مهارت گفتاری داوطلب را ارزیابی و نمره ی اسپیکینگ وی را تعیین می نماید.

● یکی از این معیارها، تلفظ یا Pronunciation است. تلفظ کلمات باید به صورت صحیح و بگونه ای باشد که درک تلفظ شما برای آزمونگر، مشکل نباشد و ادای کلمات با ظرافت و دقیق صورت پذیرد. Native صحبت کردن و اینکه ممتحن متوجه این نکته شود که زبان مادری شما تأثیر کمی بر روی حرف زدن شما دارد، عامل مثبتی در کسب نمره ی بالا برای شماست. در واقع رعایت این موارد نمره ی 8 و 9 را در این معیار برای شما در پی دارد. اما در صورتیکه کنترلی نسبی بر روی تلفظ کلمات انجام دهید و به ندرت تلفظ خوبی داشته باشید، نمره ی بیشتر از 6 در این معیار قابل تصور نیست. پس تلفظ صحیح و نیتیو کلمات را مرتب تمرین و تکرار کنید زیرا نمره ی شما به شدت به این موضوع بستگی دارد.

 معیار بعدی که مورد ارزیابی قرار میگیرد و داوطلب باید در این زمینه خود را تقویت کند مبحث دامنه و دقت گرامری است. ممتحن از شما می خواهد که دامنه وسیعی از ساختارها را در جملات خود به صورتی صحیح و طبیعی استفاده کنید. سعی کنید هر چه بیشتر ساختار های صحیح و بدون غلط درست کنید و در استفاده از آنها انعطاف داشته باشید. نکاتی که بیان شد، تعریفی است که سازمان آیلتس برای نمره ی 9 در معیار گرامر در نظر گرفته است. هر چه تلاش کنید که خود را به این شرایط نزدیکتر کنید، قطعا نمرات بالایی را کسب خواهید کرد.

● سومین معیاری که می تواند نمره ی آزمون اسپیکینگ را به شدت افزایش دهد منبع واژگان و دایره ی لغات داوطلبان است که البته این موضوع در تمامی بخش های آزمون آیلتس حائز اهمیت فراوانی است. هر چه دایره ی لغات شما گستره تر و منابع واژگانی که استفاده می کنید متنوع تر باشد و در تمامی موضوعات، کلمات را با انعطاف کامل بکار بگیرید و در انتقال مفهوم خود به طور کاملا دقیق و بجا از آنها استفاده کنید، به گونه ای که آزمونگر حس کند با یک Native Speaker صحبت میکند و زبان و ادبیاتی اصیل و طبیعی را در شما تشخیص دهد، نمره ی معیار منبع واژگان و دایره ی لغات شما به نمره ی 9 نزدیکتر میشود.

● آخرین معیاری که توسط آزمونگر و بر اساس استانداردهای آیلتس در بخش اسپیکینگ مورد بررسی قرار می گیرد، شیوایی و روان صحبت کردن و انسجام در آن می باشد. Fluency and coherence 

آزمونگر از شما می خواهد که شیوا و روان صحبت کنید و کلامتان را به صورت منسجم و طبقه بندی شده ارائه دهید. موضوع صحبت های خود را گسترش دهید و آن را کاملا روشن کنید. هر کجا که لازم است از عبارت های ربط دهنده مناسب استفاده کنید. از مکث کردن های طولانی پرهیز کنید. این موضوع باعث می شود آزمونگر حس کند که بدنبال لغات و یا ساختار های گرامری خاصی هستید. در صحبت کردن بی میل نباشید و از پاسخ های مختصر و کوتاه استفاده نکنید و بدون توقف صحبت کنید. در این صورت به آزمونگر این پیام را می دهید که صحبت کردن برای شما دشوار است به همین علت جواب های کوتاه می دهید.

نکات ذکر شده بالا 4 معیار اصلی است که رعایت آنها نمره ی نهایی آزمون اسپیکینگ شما را تعیین می کنند. علاوه بر این ها ذکر نکات کوتاه زیر نیز می توانند شما را یاری دهند.

 از دادن پاسخ های تک کلمه ای مانند بله و خیر دوری کنید. همیشه پاسخ های طولانی تر ارائه دهید.

 اگر از جواب سؤال مطمئن نیستید و یا پاسخ سوالی را نمیدانید، از عباراتی برای خریدن وقت برای خود استفاده کنید. مثلا :

Actually, I have never thought about this subject before

 تا زمانی که آزمونگر سؤال بعدی را مطرح نکرده است، مکالمه را قطع نکنید.

 اگر چیزی را متوجه نشدید یا نیاز به کمک داشتید، خجالت نکشید و از ممتحن بخواهید سؤالش را دوباره تکرار کند. ممتحن یک بار میتواند سؤال را برای شما تکرار کند.

 در زمان آزمون با آزمونگر خود ارتباط چشمی برقرار کنید و از زل زدن به اطراف یا نگاه رو به پایین یا نگاه به سقف خودداری کنید. 

 بیشتر افراد ممتحن در ایران، ایرانی هستند. افراد ممتحن، برخورد صمیمانه ای با شما خواهند داشت و معمولا از مدرسین آیلتس می باشند. بنابراین به هیچ عنوان استرس نداشته باشید و فکر کنید با استاد و یا دوست خود در حال مکالمه هستید.

 ظاهر شما در روز برگزاری آزمون مهم است. سعی کنید با ظاهری مناسب و خوب در جلسه حاضر شوید.

 

0 نظر ارسال شده

شما هم نظر خود را بنویسید