دوره آموزشی آیلتس

دوره آموزشی آنلاین آیلتس

دوره آموزشی آیلتس غیر حضوری

کلاس آنلاین آیلتس

دوره فشرده آیلتس
آدرس

تهران - خیابان فرشته - کوچه هستی

Location
تلفن

021 22848043

Location

اسپیکینگ آیلتس

اسپیکینگ آیلتس

اسپیکینگ آیلتس

0 نظر

مهارت گفتاری یا SPEAKING

همانطور که می دانید آزمون مهارت گفتاری یا اسپیکینگ آیلتس در یک روز مجزا از آزمون  ٣مهارت دیگر ( رایتینگ، ریدینگ، لیسنینگ ) برگزار می گردد. آزمون اسپیکینگ آیلتس ممکن است در یک بازه هفت روزه، یعنی هفت روز قبل و یا بعد از آزمون های کتبی انجام شود. در برخی از مراکز برگزاری آزمون آیلتس، شما می‌توانید روز برگزاری آزمون اسپیکینگ خود را انتخاب کنید. اما در بیشتر مراکز، روزهای آزمون مشخص شده و سپس شما را مطلع می سازند.

 آزمون اسپیکینگ آیلتس در واقع مهارت شما را در صحبت کردن راجع به موضوعات مختلف از معرفی خودتان گرفته تا مشکلاتی که در شهرتان وجود دارد و یا حتی بحثی پیرامون شغل و برنامه ریزی در مورد آینده کاری یا تحصیلی و در کل توانایی صحبت کردن شما در مورد هر موضوعی را مورد ارزیابی قرار می دهد.

اسپیکینگ آیلتس در هر دو آزمون آکادمیک و جنرال یکسان است و تفاوتی ندارد.

 آزمون اسپیکینگ آیلتس در سه بخش و به صورت گفتگوی رو در رو با ممتحن برگزار می گردد. مکالمات شما در این آزمون به صورت صوتی ضبط می گردند.

مدت زمان آزمون اسپیکینگ آیلتس ۱۱ تا ۱۴ دقیقه است.

 

چگونگی آزمون اسپیکینگ آیلتس

همانطور که گفته شد آزمون اسپیکینگ آیلتس دارای سه بخش است که هر بخش موضوعی را در بر می گیرد و باید به سؤالات آزمونگر پاسخ داد.

بخش اول :

در بخش اول، آزمونگر پیش از شروع آزمون توضیحات مختصری را بیان می کند و پس از معرفی خودش از شما می خواهد که خودتان را معرفی کرده و یک مدرک شناسایی معتبر مانند پاسپورتتان را در اختیار وی قرار دهید.

پس از آن آزمون به صورت رسمی آغاز می‌شود و شما باید به سؤال هایی که موضوعاتی عمومی و ساده دارند مانند خانواده، محل تولدتان، تحصیلات، علاقه مندی ها و ... پاسخ دهید. معمولاً در بخش اول هر داوطلب باید به ۱۰ تا ۱۴ سوال پاسخ دهد. بخش اول زمانی در حدود ۴ تا ۵ دقیقه را به خود اختصاص می دهد. البته این زمان با توجه به شرایط و تشخیص آزمونگر ممکن است کمتر یا بیشتر هم بشود. هدف از این بخش آشنا شدن با آزمون دهندگان است.

 

نمونه ای از سؤال های بخش اول اسپیکینگ آیلتس :

What is your full name?

Can I see your ID?

Where are you from?

Do you work or study?

Do you like sports?

What sports do you like the most?

Are sports necessary in schools? Why?


 

بخش دوم :

 در بخش دوم کارتی در اختیار شما داده می شود که به Topic Card یا کارت موضوع، معروف است. داوطلب باید زمانی در حدود ۱ تا ۲ دقیقه در مورد موضوع نوشته شده روی کارت و بدون توقف صحبت کند. این زمان ممکن است با نظر ممتحن کمتر یا بیشتر شود.

 بر روی کارت علاوه بر موضوع اصلی، سه تا چهار سوال نیز در مورد این موضوع آورده شده است که باید در حین مکالمه ی خود، آنها را هم پوشش دهید و در صورت عدم پاسخگویی به این سوالات جانبی از نمره شما در این بخش کاسته خواهد شد.

 پیش از شروع صحبت های شما در بخش دوم، مداد و کاغذی نیز به شما داده می شود. یک دقیقه وقت دارید تا یادداشت های خود را در مورد Topic Card  که در اختیار دارید روی کاغذ نوشته و افکار و صحبت‌هایتان را جمع بندی و آماده کنید.

 موضوعاتی که ممکن است در بخش دوم با آنها مواجه شوید معمولاً موضوعاتی آشنا هستند. به عنوان مثال از شما خواسته می شود که در مورد مکانی که می شناسید صحبت کنید، یا یکی از وسایل شخصی خودتان را توصیف کنید. در پایان ممکن است آزمونگر یک یا دو سوال دیگر راجع به موضوع از شما بپرسد.

 هدف از آزمون بخش دوم بررسی توانایی شما در مدیریت صحبت‌های خود، دامنه لغات مشکل، نقاط ضعف و قوت گرامری شما و غیره است.

 

نمونه ای از سوالات بخش دوم اسپیکینگ آیلتس :

Topic Card : Describe a technological item that is important to you .

 

You should say :

Q : What it is ?

Q : When and where you got it ?

Q : How it helps you in your life ?

Q : And say what you would do if you didn’t have one of these ?

 

بخش سوم :

بخش سوم در واقع تکمیل کننده بخش دوم است. در این بخش آزمونگر سوالاتی مرتبط با بخش دوم می پرسد و شما باید در یک گفتگو با آزمونگر خود، تمام توانایی ها و مهارت گفتاری تان را در بحث و گفتگو پیرامون مسائل به نمایش بگذارید. سوالات در این بخش سخت تر می باشند و میزان پختگی شما در این قسمت ارزیابی می گردد. موضوع سؤال های بخش سوم آکادمیک و انتزاعی می باشند. شما باید قدرت بداهه گویی را در خود تقویت کنید. یعنی بدون در نظر گرفتن موضوع باید بتوانید به خوبی و به اندازه کافی با طرف مقابل به گفتگو بپردازید.

 مدت زمان بخش سوم آزمون اسپیکینگ آیلتس، ۴ تا ۵ دقیقه است.

 

نمونه ای از سوالات بخش سوم اسپیکینگ آیلتس :

Do you use the internet much during the day ?

What do you usually do on the internet ?

What are some advantages of the internet ?

What are some disadvantages ?

 

نمره دهی اسپیکینگ آیلتس

چهار معیار اصلی در تعیین نمره ی اسپیکینگ آزمون آیلتس وجود دارد که توجه و رعایت این اصول، به طور قطع تأثیر بسزایی در بدست آوردن نمره ی ایده آل در آزمون اسپیکینگ شما خواهد داشت. این چهار معیاری است که سازمان آیلتس در وبسایت رسمی خود، Ielts.org ، به عنوان معیار های اصلی ارزیابی آزمون اسپیکینگ آیلتس منتشر کرده است.

 

Pronunciation 

● تلفظ : در تلفظ کلمات با ظرافت کامل و دقیق عمل کنید. درک تلفظ شما نباید برای آزمونگر مشکلی ایجاد کند. 

 

 Grammatical range and accuracy  

● دامنه و دقت گرامری : استفاده از ساختار های صحیح و طبیعی با دامنه ی وسیع و بدون غلط را در دستور کار خود قرار دهید. مدام ساختار های صحیح تولید کنید. اشتباهات گرامری و تکرار آنها و اشتباه در ساختار جملات از نمره ی شما می کاهد.

 

Lexical Resource 

● منبع واژگان : وسعت منابع واژگانی و لغات خود را گسترش دهید و به راحتی و با انعطاف به صورت کاملا دقیق از آنها برای انتقال مفاهیم خود استفاده کنید.

 

Fluency and coherence    

● شیوا و روان صحبت کردن و انسجام در آن : تمام تلاش خود را برای شیوایی و روان صحبت کردن و منسجم بودن کلامتان بکار گیرید. از مکس های زیاد خودداری کنید. موضوع صحبت هایتان را به صورت مناسب بسط داده و کاملا روشن سازید.

 


 


 

0 نظر ارسال شده

شما هم نظر خود را بنویسید